Fyns ’måske’ hyggeligste værksted:

Vi har et mål om at hjælpe, ikke bare salgsafdelingens kunder, men også bilejere generelt, der ønsker et ’ordentligt og troværdigt’ værksted i den løbende vedligeholdelse af bilen. Vores slogan forpligter, men vores forretning skal være et rart sted at komme i som kunde. Derfor er vi i vores AUTO WERK personale omkring værkstedet også særdeles serviceminded, og her tilbydes priser, der til enhver tid tåler prismatch mod andre.

Hos os er du altid i direkte kontakt med den mekaniker, som reparerer din bil, og vi har naturligvis ingen hemmeligheder, så derfor er du altid velkommen til at ’besøge’ din bil på værkstedet, hvis du ønsker at se din bil for oven og forneden, alt imens vores mekaniker rådgiver om hans syn på din bil og dens fortsatte vedligeholdelse.

Scheduled Car Service

Opret en serviceaftale på din bil

Vi prioriterer et højt serviceniveau, og vi gør alt, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker og behov. Dette gælder også, når vi skal udbedre et problem eller skade på din bil. Således efterstræber vi altid at løse et givent problem hurtigst muligt, så du hurtigt kan være kørende igen.

Vi har faste priser på vores servicer – forhør dig hos os, hvis du ønsker prisen på en specifik ydelse.

Hvis du har et kosmetisk ønske til din bil, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan drøfte dine muligheder.

Brugte kvalitetsbiler hos AUTO WERK

Når du investerer i en af vores brugte vogne, er du garanteret at få en bil, der er fuldt funktionsdygtig og klar til at køre på vejene, så snart den leveres til dig.
Hos AUTO WERK er det nemlig helt essentielt, at vores biler altid overleveres til vores købere i klargjort og fremragende stand – også selvom de er brugte. En brugt bil kan sagtens shines op så den fremstår som en ny vogn. Vi sikrer derfor, at alt er i orden, så både bilens udseende og oplevelsen af at køre den er, lige som når man investerer i en helt ny bil.

detail stack of new car tire automotive, rubber wheel car for automobile transportation
Man working for polishing, coating cars. polishing of the car will help eliminate

Klargøring af vores salgsbiler

Alle vore biler gennemgår et omfattende program for kosmetisk klargøring af bilens interiør og eksteriør.

Aircondition & Klima service

Få tjekket dit airconditionanlæg med et AIRCONDITIONSERVICE fra kr. 699 + eventuel manglende kølemiddel

Et velkørende og toptrimmet airconditionanlæg giver både god kørekomfort, bedre sikkerhed og et sundt indeklima i bilen. AUTO WERK anbefaler et årligt airconditiontjek og et airconditionservice minimum hvert andet år. Selv et nyt airconditionanlæg siver ca. 10% af kølemidlet ud årligt. Det medfører en forringet køleeffekt og kan på længere sigt skade aircondition-anlægget.

Prisen gælder kun for funktionsdygtige aircondition-/klimaanlæg.

Det er tillæg for biler, der anvender kølemiddel af typen R1234yf. 

car ventilation system and air conditioning - details and controls of modern car
Giving Car Keys To Owner

AUTO WERK LOUNGE

Mens din bil serviceres, kan du sidde ned og slappe af nyde en kop kaffe og se tv i vores lounge.

Kontakt os her

Auto Werk Odense
Lumbyvej 33 B
5000 Odense C

CVR: 41267070

Åbningstider:

Mandag – Fredag:
08:00 – 16:00
Lørdag – Søndag:

Efter aftale.

Telefon: +45 22 18 34 28
Email: info@autowerk.dk